Faqja Kryesore

Dita Botërore e Fëmijëve, Mesazhe Përmes Artit, mbi Rëndësinë e Garantimit të të Drejtave të Fëmijëve
Dita Botërore e Fëmijëve, Mesazhe Përmes Artit, mbi Rëndësinë e Garantimit të të Drejtave të Fëmijëve
Dita Botërore e Fëmijëve, Mesazhe Përmes Artit, mbi Rëndësinë e Garantimit të të Drejtave të Fëmijëve
Inaugurohet Qendra Komunitare Multifunksionale në Bulqizë, Më Shumë Mundësi për Komunitetin!
Inaugurohet Qendra Komunitare Multifunksionale në Bulqizë, Më Shumë Mundësi për Komunitetin!
Inaugurohet Qendra Komunitare Multifunksionale në Bulqizë, Më Shumë Mundësi për Komunitetin!
Tdh në Studion e A2CNN, në Fokus Gjetjet e të Parit Studim të Drejtuar nga të Rinjtë
Tdh në Studion e A2CNN, në Fokus Gjetjet e të Parit Studim të Drejtuar nga të Rinjtë
Tdh në Studion e A2CNN, në Fokus Gjetjet e të Parit Studim të Drejtuar nga të Rinjtë
“Rozë është kryefjala”, Të Rinjtë Përcjellin Mesazhe Ndërgjegjësuese Përmes Pikturave
“Rozë është kryefjala”, Të Rinjtë Përcjellin Mesazhe Ndërgjegjësuese Përmes Pikturave
“Rozë është kryefjala”, Të Rinjtë Përcjellin Mesazhe Ndërgjegjësuese Përmes Pikturave
Prezantohet Studimi Kombëtar mbi Format e Angazhimit Rinor, Thirrja e 23 Bashkë-Hulumtuesve të Studimit: Na Përfshini Që Të Mësojmë!
Prezantohet Studimi Kombëtar mbi Format e Angazhimit Rinor, Thirrja e 23 Bashkë-Hulumtuesve të Studimit: Na Përfshini Që Të Mësojmë!
Prezantohet Studimi Kombëtar mbi Format e Angazhimit Rinor, Thirrja e 23 Bashkë-Hulumtuesve të Studimit: Na Përfshini Që Të Mësojmë!
Njihuni me Historikun e Rrugëtimit të Tdh Shqipëri në 30 vite! (VIDEO)
Njihuni me Historikun e Rrugëtimit të Tdh Shqipëri në 30 vite! (VIDEO)
Njihuni me Historikun e Rrugëtimit të Tdh Shqipëri në 30 vite! (VIDEO)
Terre des hommes Kremton 30 Vjetorin e Prezencës së saj në Shqipëri!
Terre des hommes Kremton 30 Vjetorin e Prezencës së saj në Shqipëri!
Terre des hommes Kremton 30 Vjetorin e Prezencës së saj në Shqipëri!
Dita Botërore Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore, Bulqiza Thyen Heshtjen
Dita Botërore Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore, Bulqiza Thyen Heshtjen
Dita Botërore Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore, Bulqiza Thyen Heshtjen
Tdh në Top Channel mbi Ri-Integrimin e Migrantëve të Kthyer
Tdh në Top Channel mbi Ri-Integrimin e Migrantëve të Kthyer
Tdh në Top Channel mbi Ri-Integrimin e Migrantëve të Kthyer
Skuadra e Tdh në RTSH: Tashmë Ka Më Shumë Shërbime Në Bashki për Migrantët e Kthyer, në Fund të Projektit të Fokusuar mbi Migracionin
Skuadra e Tdh në RTSH: Tashmë Ka Më Shumë Shërbime Në Bashki për Migrantët e Kthyer, në Fund të Projektit të Fokusuar mbi Migracionin
Skuadra e Tdh në RTSH: Tashmë Ka Më Shumë Shërbime Në Bashki për Migrantët e Kthyer, në Fund të Projektit të Fokusuar mbi Migracionin
Fëmijë të Sigurtë në Fushën e Futbollit
Fëmijë të Sigurtë në Fushën e Futbollit
Fëmijë të Sigurtë në Fushën e Futbollit

Të rejat më të fundit

Shtatëmbëdhjetë përfaqësues nga institucionet e Shërbimit Social Shtetëror Lezhë, Njësia Vendore për Kujdesin Shëndetësor, punonjës social e psikologë të shkollave, si dhe punonjës social nga Nisma për Ndryshim Shoqëror Arsis dhe Terre des hommes u trajnuan përgjatë 2 ditëve mbi “Zhvillimin e…
Të rinjtë të cilët marrin shërbime në Qendrën Komunitare Multifunksionale të Bulqizës iu bashkuan çeljes së fushatës për “16 Ditët e Aktivizimit Kundër Dhunës Ndaj Grave” të organizuar nga Bashkia Bulqizë.Në pedonalen e qytetit, të rinjtë e QKM Bulqizë, së bashku me bashkëmoshatarët e tyre të tjerë…
Java e të drejtave të fëmijëve u përmbyll në Dibër me një sesion informues midis strukturave lokale të Bashkisë së Peshkopisë, nxënës të shkollave, si dhe grupit rinor të angazhuar në kuadër të projektit “Të Rinjtë, Të Drejtat dhe Drejtësia” me financim të Austrian Developmnet Agency dhe ADC në…
Në Ditën Botërore të Fëmijëve, nën moton, “Për çdo fëmijë, çdo e drejtë”, Terre des hommes iu bashkua aktivitetit të Ministres së Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Znj.Bora Muzhaqi, në hapësirën rekreative të organizuar posaçrisht për këtë ditë, në mjediset e shkollës « Servete Maçi » në Tiranë. …
Në javën kushtuar të drejtave të fëmijëve, Drejtoria e Mbrojtjes dhe Përfshirjes Sociale të Bashkisë Tiranë, me Njësitë e Mbrojtjes së Fëmijëve, në bashkëpunim me Terre des hommes, u bënë nismëtarët e një tryeze të rrumbullakët me të gjithë organizatat e shoqërisë civile që kanë në vëmendje të…
Në studion e emisionit të mëngjesit të A2CNN bashkë me Aulona Mingën dhe Drini Zeqon, Anisa Alla, një nga 23 të rinjtë bashkëkërkues të Studimit Kombëtar mbi Angazhimin dhe Përfshirjen e të Rinjve dhe Dr.Olta Qejvani, ekspertja që ka ndjekur të rinjtë në procesin kërkimor, folën bashkë mbi gjetjet…

ÇDO FËMIJË KA TË DREJTË TË PËRJETOJ FËMIJËRINË! KAQ E THJESHTË ËSHTË!

Terre des hommes (Tdh) është organizata kryesore zvicerane për ndihmën ndaj fëmijëve.

Nëpërmjet programeve tona shëndetësore, mbrojtjes dhe ndihmës emergjente, ne ofrojmë ndihmë për mbi katër milionë fëmijë dhe familjet e tyre në rreth 40 vende të botës çdo vit.

Terre des hommes është aktive në Shqipëri që nga viti 1993, në fushën e të drejtave të fëmijëve, mbrojtjes së fëmijëve, migrimit dhe drejtësisë për të miturit.

Zbulo më tepër rreth nesh

Çfarë bëjmë ne

Publikime të rekomanduara

Plani Kombëtar i Veprimit (PKV) për Luftën kundër Trafikimit të Personave 2021-2023 është një instrument që synon koordinimin e aktorëve shtetërorë dhe jo-shtetërorë, përfshirë organizatat ndërkombëtare, të angazhuar në luftën kundër trafikimit të personave.Synimi strategjik i këtij dokumenti është…
Ky manual ka për qëllim të shërbejë si dokument pune dhe të ofrojë, në mënyrë të përmbledhur dhe në përputhje me kuadrin ligjor përkatës në fuqi, procedurat që duhet të ndiqen nga Punonjësi i Mbrojtjes së Fëmijës (PMF) edhe si pjesë e Grupit Teknik Ndërsektorial (GTN) për menaxhimin e rasteve të…
Fëmijët e pashoqëruar ose të ndarë janë veçanërisht të cenueshëm dhe sfidat me të cilat përballen kërkojnë përgjigje të veçanta. Ky dokument është shkruar për të gjithë aktorët që punojnë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve, dhe prezanton një qasje të strukturuar për identifikimin dhe mbështetjen e…