Tenders

Terre des hommes shpall njoftimin “Thirrje për kuotim me objekt: ”Blerje karburanti (naftë dhe benzinë), për një periudhë 1- vjeçare me mundësi rinovimi kontrate. Janë të ftuara të gjitha kompanitë që operojnë në fushën e sipërpërmendur për të paraqitur ofertën e tyre financiare dhe për t’u bërë…
Terre des hommes SHTYN AFATIN për aplikim në “Thirrje për kuotim për shërbimet e Dizenjimit dhe Perkthimit, për një periudhë 1- vjeçare me mundësi rinovimi kontrate. Janë të ftuara të gjitha, kompanitë që operojnë në fushat e sipërpërmendura për të paraqitur ofertën e tyre financiare dhe për t’u…